top of page
Frederic Faure

Managable Wifi, Windows server, hardware, cloud, camera beveiliging, support, Office 365

Ik ken Christian als vakkundig persoon die altijd naar een oplossing zoekt voor elk probleem of elke situatie. Daarom besloot ik om hem in te schakelen in onze kmo. Van de dag dat hij onze IT in handen heeft genomen, verloopt alles hier op wieltjes. Onze updates van de server en wifi en pc’s worden regelmatig uitgevoerd zowel bij ons op kantoor als vanop afstand. 
Onze wifi is nu een droom! Snel en stabiel zoals het zou moeten. Christian beheert ook onze Firewall, antivirus, mailaccounts in Exchange en Kiosk-omgeving, boekhoudsoftware, camerabeveiliging en domotica. Handig als je voor dat alles maar één contactpersoon nodig hebt waar je op kan bouwen!

Marc Braeckmans

Managable Wifi, Windows server, hardware, cloud, camera beveiliging, support, domeinregistratie, Office 365

IP-solution ontzorgt ons over onze volledige ICT problematiek. Alles wat betreft hardware, netwerken, toegangscontrole, servers, back-up, antispam, telefoon, video bewaking enz. Christian zoekt de prijs kwaliteit beste producten en oplossingen uit, bespreekt het en implementeert. Eindelijk hebben we iemand – een bedrijf - gevonden die meedenkt en van vele markten thuis is zodat ikzelf me daar veel minder moet mee bezighouden. Eventuele storingen en veranderingen worden zeer snel opgelost zonder onze werkprocessen te belasten.

Michel Mullenders

Managable Wifi, support, domein registratie, MS Exchange mail

Langs deze weg wil ik jou en je team bedanken voor de zeer professionele, snelle en vooral efficiënte service! Een bedrijf kan niet meer zonder IT. Velen vergeten dat deze service meer en meer een absolute noodzaak geworden is voor kleine bedrijven maar ook voor particulieren. Maar informatica evolueert zo vlug. Ook veiligheid is meer en meer belangrijk. Een specialist is noodzakelijk. Daarom komen we graag bij jou terug!

Sumana Daniels

Managable Wifi, hardware, camera beveiliging, remote control, support, domeinregistratie, Office 365

In de hotels “le Reve” is IP- Solution één van de belangrijkste partners, aangezien hier alles volledig automatisch werkt. Christian verzorgt hier de demotica, beveligingscamera’s, servers, back-up serves, wifi-accesspunten, Microsoft Mail-exchange, enz … Als ook een back-up plan die gëintegreed zit in het hele systeem, moest er toch maar iets onvoorzien mis gaan. Alles werkt snel, vlot en betrouwbaar, zoals het hoort te zijn. Waarvoor dank! Christian beschikt over veel kennis, creativiteit en vakkundigheid, eindelijk een IT-specialist die ook Out of the Box denkt. Dit maakt IP-solution uniek !

Patrick Celis

Managable Wifi, support

Wij wonen in een grote villa waar vanalles fout liep op vlak van IT. Dankzij IP-Solution werden alle slechte verbindingen aangepakt en vervangen door een centraal systeem met AP’s verspreid in het huis. Nu behalen we overal heel hoge snelheden! Jullie integreerden ook draadloze printers en Sonos-audio. Onze Apple computers worden op tijd en stond aan updates onderworpen. Jullie support is razendsnel en vakkundig, daar houden we van!

Marc Sluszny

Wifi, hardware, support

Bedankt voor al je hulp en uitzonderlijke service. Jullie zijn altijd bereikbaar en van dienst. Een aanrader!

Abbé Patrick Duverger

Managable Wifi, support

Avec réactivité, IP-Solution est de bon conseil pour adapter une bonne solution à notre environnement spécifique. Mise en oeuvre des solutions efficacement réalisée, dans le délai imparti. Fiabilité et disponibilité dans le service après vente.

Pascal Spaenjaers

Managable Wifi, hardware, support, domeinregistratie, MS Echange mail

Ben zeer goed geholpen geweest. De zaakvoerder staat altijd paraat om ons uit de nood te helpen. Uitstekende service en redelijke prijzen. De prestaties van ons internet en wifi zijn sterk verbeterd dankzij de doorgevoerde aanpassingen. En alles binnen ons budget.

Iven De Hoon

Managable Wifi, hardware, support

Het is prettig samen te werken met zo een bekwame en altijd bereikbare It'er. Ik moet mij volledig kunnen focussen op mijn adviesverlening, zodat het een buitengewone steun is zelf niet te moeten bezig zijn met alle grote en kleine IT - problemen. Dingen die voor mij onoverkomelijk lijken worden nu opgelost door een eenvoudig telefoontje of door even 'teamviewer' op te zetten. Christian is echt een rots in de branding en is voor mij een 'verzekering' waar ik dagelijks gebruik van maakt. Ik kan enkel maar positieve dingen over hem kwijt.

Carl Lauwers

Managable Wifi, support, electro/automatisatie

Eerw. J. Verlinden

Managable Wifi, hardware, cloud, support, Office 365

Om een goede wifiontvangst in ons kloostergebouw, met dikke muren en geen logische infrastructuur, te creeren hadden we meerdere wifistations geplaatst, links en rechts. Gevolg storingen allerlei wanneer men van de ene plaats naar de andere gaat.    

 

Gedaan met zelf zoeken, hulp vragen, wie kan mij verder helpen. Een klik, een telefoontje, een sms, ... en IP-Solution komt eraan of beter gezegd, ze zorgen voor een snelle oplossing.

bottom of page